Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Θεσσαλονίκη:Μια....πλεούμενη πολυκατοικία έδεσε στο λιμάνι της πόλης

Ένα κρουαζιερόπλοιο διαφορετικό από τα άλλα έχει δέσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και εάν κάποιος δεν μπορούσε να δει τα καταστρώματα και τα φουγάρα, θα έλεγε πως το «The world», αμερικανικών συμφερόντων και μήκους 200 μέτρων, είναι μια.πλεούμενη πολυκατοικία, με 165 διαμερίσματα και όλα τα υπόλοιπα κομφόρ που διαθέτει ένα σπίτι, επί στερεού εδάφους.

Το «The World» κατέπλευσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης αργά χθες το απόγευμα και θα αναχωρήσει για τη Μεσόγειο, αύριο στις 8 το βράδυ, ενώ σε αυτό επιβαίνουν 120 τουρίστες που είναι κυρίως Αμερικανοί.

Μάλιστα, πολλοί εξ αυτών έχουν αγοράσει διαμέρισμα εντός του κρουαζιερόπλοιου και άλλοι έχουν προχωρήσει στην ενοικίαση, με τη μέθοδο της χρονομίσθωσης.

Πάντως, οι επιβαίνοντες στην…πλωτή πολιτεία του «The World», δεν αφήνουν το χρόνο παραμονής τους στη Θεσσαλονίκη ανεκμετάλλευτο και μεταβαίνουν είτε με… ελικόπτερα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στα Μετέωρα στην Καλαμπάκα, είτε με λεωφορεία στη Βεργίνα.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί, που έχουν επιλέξει άλλου είδους εξορμήσεις, εντός της Θεσσαλονίκης για βόλτα στην παραλία, καφέ στην πλατεία Αριστοτέλους και φαγητό στα Κάστρα.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο παλαιότερος ναυτικός πράκτορας της Θεσσαλονίκης, Βίκος Παλαντζιάν, υπογράμμισε ότι μέχρι και τον Νοέμβριο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης πρόκειται να δέσουν άλλα δύο κρουαζιερόπλοια. Ειδικότερα, όπως επεσήμανε, αύριο πρόκειται να αφιχθεί το «Αρίων», που είναι ελληνικών συμφερόντων, με πορτογαλική σημαία και στις 16 Νοεμβρίου θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το "Vistamar", που πραγματοποιεί κρουαζιέρες στο Αιγαίο και τα τουρκικά παράλια και μεταφέρει κυρίως Γερμανούς τουρίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: