Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Μέχρι την Τρίτη θα πνιγούμε στα σκουπίδια

Έως την ερχόμενη Τρίτη είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αποφάσισαν ωστόσο να προχωρήσουν σε καθαρισμό σχολείων, παιδικών σταθμών και άλλων σημείων προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα από τα σκουπίδια στη δημόσια υγεία εξαιτίας της αλλαγής του καιρού που αναμένεται από το βράδυ του Σαββάτου.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ επισημαίνει παράλληλα ότι θα αντιμετωπίσει όλα τα περιστατικά των κοινωνικών δομών και την εξυπηρέτηση αδύναμων ομάδων και μοναχικών ατόμων που χρίζουν κοινωνικής φροντίδας.

Σε ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί την ΑΔΕΔΥ και τη ΓΣΕΕ να επανεκτιμήσουν την κατάσταση που διαμορφώνεται από τα νέα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης και να μεταφέρουν την γενική απεργία της 19ης Οκτωβρίου την επόμενη εβδομάδα, αλλά και να γενικεύσουν τον αγώνα με κινητοποιήσεις διάρκειας μέσα από απεργίες και καταλήψεις δημοσίων κτηρίων.

Στις 11/10, η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει αποφασίσει στάση εργασίας από τις 11:30 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου, συγκέντρωση στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας και πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Εσωτερικών και τη Βουλή.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον αποκλεισμό του ΧΥΤΑ Φυλής από εργαζόμενους διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Αθηνών, Ελένη Ράικου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: