Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Χωρίς μέσα μεταφοράς την Δευτέρα

Sailing Center stop of the Athens Tram system ...Image via WikipediaΝέα ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό της Αθήνας την επόμενη εβδομάδα αφού πρέπει να βρουν εναλλικτικούς τρόπους για τις μετακινήσεις τους.

Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέο κύκλο κινητοποιήσεων, διαμαρτυρόμενοι για το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας.

Την Δευτέρα λοιπόν, 10 Οκτωβρίου, θα ακινητοποιηθούν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που σημαίνει ότι δεν θα λειτουργεί το Μετρό, τα λεωφορεία, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, τα τρόλεϊ και το τραμ.

Κανονικά θα κυκλοφορήσουν μόνο τα τρένα του ΟΣΕ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασισθεί αν θα λειτουργήσει ο Προαστιακός. Παρόλα αυτά η τάση που επικρατεί στους εργαζόμενους του συγκεκριμένου μέσου, είναι να συμπορευθούν με τους συναδέλφους τους στα άλλα μέσα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: