Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Αλλεργίες ...με διάσημο ονοματεπώνυμο

Κι αν είσαι και celebrity πάλι την αλλεργία σου θα την έχεις. Έτσι και οι διάσημοι πρωταγωνιστές του ακόλουθου κειμένου, πάσχουν ως κοινοί θνητοί, από κάθε λογής αλλεργίες. Η Beyonce Knowles έχει αλλεργία στο άρωμα.(τώρα καταλαβαίνω τις τελευταίες δηλώσεις της περί Jay-Z και βρωμιάς). Η Paula Abdul είναι αλλεργική στις γάτες και τις σκόνη (ατσού...γείτσες) ενώ ο Αντόνιο Μπαντέρας στα τσιμπήματα από έντομα. Η συνάδελφός του, Ντρου Μπάριμορ, είναι αλλεργική στον καφέ, το σκόρδο και, ως άλλη Beyonce, στο άρωμα ενώ και η επίσης ηθοποιός Halle Berry ούτε να αγγίξει γαρίδα.
Όπως ακριβώς δηλαδή και ο Steve Martin με τα οστρακοειδή. Η γνωστή και μη εξαιρετέα, Κάμερον Ντίαζ, δεν πλησιάζει τα λουλούδια και το ίδιο κάνει και η Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία έχει αλλεργία στη γύρη. Η, λέμε τώρα, ηθοποιός Tori Spelling, η AliciaSilverstone, και η Nicole Richie αν ακουμπήσουν γάτα τρέχουν για κορτιζόνη ενώ με διαφορά κερδίζει ο θετός πατέρας της Nicole, και πάλαι ποτέ τροβαδούρος Lionel Richie, οποίος έχει δυσανεξία στο ημερολόγιο...ότι και αν σημαίνει αυτό.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: