Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ν.Δ. - Μιχελάκης: «Είμαστε αντίθετοι στις καταλήψεις»

«Είμαστε αντίθετοι στις καταλήψεις, κρατάμε μια υπεύθυνη στάση, και όχι αυτή την λαϊκίστικη που κρατούσε το ΠΑΣΟΚ, όταν ήταν στην αντιπολίτευση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.
«Θα σας θυμίσω στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία προΐστανται τέτοιων κινητοποιήσεων. Και θέλω να σας πω επίσης ότι εμείς κρατάμε μια υπεύθυνη στάση απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα. Να σας θυμίσω ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση είχαν γίνει καταλήψεις των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ, και μάλιστα στις καταλήψεις αυτές συμμετείχε και ο σημερινός Υπουργός ο κ. Παπακωνσταντίνου. Θυμάστε τις φωτογραφίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα. Να σας θυμίσω επίσης τις αντιδράσεις όπου στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ο σημερινός Πρωθυπουργός, ήταν μπροστά σε αυτές τις κινητοποιήσεις και για το ασφαλιστικό όταν πήγαιναν να αποκλείσουν το Υπ. Εργασίας, και στο λιμάνι του Πειραιά με το θέμα των αγροτών, και στην ΕΥΑΘ, στον Οργανισμό ύδρευσης Θεσσαλονίκης, σας θυμίζω το περιβόητο μπλουζάκι «δεν πωλείται». Σε όλες αυτές τις κινητοποιήσεις μπροστά βρισκόταν το ΠΑΣΟΚ. Εμείς σήμερα κατανοούμε την οργή του κόσμου αλλά θεωρούμε, ότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα δοθούν λύσεις».
Σχετικά με τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Δεν έχουμε πει εμείς για πιστόλια, τα πιστόλια σε άλλα τραπέζια και άλλοι τα βάζουν και τα βγάζουν από το τραπέζι. Εμείς έχουμε συγκεκριμένες θέσεις οι οποίες έχουν εκφραστεί και στο Ζάππειο1 και στο Ζάππειο2, ειδικά οι θέσεις του Ζαππείου 2 είναι ξεκάθαρες.
Ένα πολύ δυνατό όπλο είναι αυτό που ισχύει σήμερα. Γιατί γίνονται αυτές οι θυσίες αυτή τη στιγμή από τον ελληνικό λαό; Για να μειωθεί το έλλειμμα και το χρέος. Τα αποτελέσματα τα βλέπετε αντί να μειώνεται το έλλειμμα και το χρέος αυξάνεται. Γίνονται θυσίες για να μειωθούν οι δαπάνες και οι δαπάνες αυξάνονται. Γίνονται θυσίες με μια προσπάθεια - μπαίνουν νέοι φόροι για να αυξηθούν τα έσοδα - και τα έσοδα μειώνονται. Άρα δυο χρόνια τώρα σχεδόν, αυτή η πολιτική δεν οδηγεί πουθενά φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Η χώρα βουλιάζει στην ύφεση και ο καθένας πια βλέπει ότι η συνταγή είναι λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: