Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στη Μεταμόρφωση

Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στη Μεταμόρφωση  πριν λίγο.

Έχει κινητοποιηθεί μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο το γεγονός να έχει σχέση με την σύλληψη ενός ατόμου που οπλοφορούσε που έκανε  η αστυνομία στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας μετά από καταδίωξη.

Η καταδίωξη  ξεκίνησε όταν εντοπίστηκε ύποπτο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου επιτάχυνε, θέλοντας να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.

Δεκάδες αστυνομικοί συμμετέχουν στην καταδίωξη υπόπτων αυτή την ώρα στην περιοχή του Κηφισού μετά από εντοπισμό κλεμμένου αυτοκινήτου στον Κόκκινο Μύλο.

Οι τρεις δράστες στην θέα των αστυνομικών  εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν.Ενας από τους δράστες επιβιβάστηκε σε ταξί ,όπου οι αστυνομικοί λίγα λεπτά μετά κατάφεραν να τον συλλάβουν .

Οι άλλοι δύο ένοπλοι ,άρπαξαν από μία οδηγό το αυτοκίνητό της και εξαφανίστηκαν προς την περιοχή της Μεταμόρφωσης. Οι Αστυνομικοί μεχρι αυτή την στιγμή δεν τους έχουν εντοπίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: