Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Συναυλία για στήριξη Χριστόφια

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, με μεγάλη επιτυχία, η συναυλία της Κίνησης Πολιτισμού για την ενότητα και τη Δημοκρατία, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, στην οποία πήραν μέρος 30 καλλιτέχνες από Ελλάδα και Κύπρο.
Προηγήθηκε καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Κίνησης Πολιτισμού Ανδρέα Χρυσάνθου που παραλληλίζοντας την πραγματικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο, ανέφερε ότι ''στην Ελλάδα είναι χειμώνας λόγω της κρίσης και στην Κύπρο λόγω της κατοχής''.
Τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν ''Χριστόφια εμπρός ορίζει ο λαός. Χριστόφια εμπρός μαζί σου ο λαός'', ''Η Κύπρος ανήκει στο λαό της'' και ''Ανεξαρτησία, Λευτεριά Δημοκρατία''.
Η πλευρά μας δεν έχει κανένα δικαίωμα να εγκαταλείψει τον αγώνα και να συμβιβαστεί με την κατοχή και τη διχοτόμηση, τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας σε χαιρετισμό του στη συναυλία.
Σημείωσε ωστόσο ότι η μη εποικοδομητική συμπεριφορά της Τουρκίας στο τραπέζι των συνομιλιών περιορίζει τις προοπτικές επίλυσης του κυπριακού. Η υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων
της πατρίδας μας, είπε ο πρόεδρος Χριστόφιας, θα συνεχιστεί, όπως και η μάχη για την οικονομία και οι προετοιμασίες για την κυπριακή προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: