Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Δις ισόβια στον μακελάρη της Στυλίδας

Με δύο φορές ισόβια και 42χρόνια κάθειρξη τιμώρησαν οι δικαστές τον μακελάρη της Στυλίδας, ο οποίος πριν από έναν χρόνο συγκλόνισε το πανελλήνιο σκοτώνοντας εν ψυχρώ δύο συγγενείς του και τραυματίζοντας άλλους τρεις ανθρώπους.

Η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης της διπλής δολοφονίας, τον Αύγουστο του 2010 στον οικισμό Καυκί στο χωριό Φούρνοι Στυλίδας Φθιώτιδας, έπεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λιβαδειάς.

Ο 69χρονος ψαράς Δημήτρης Πιλάλης που σκότωσε ένα ζευγάρι και αποπειράθηκε να δολοφονήσει άλλους τρεις ανθρώπους καταδικάστηκε σε δύο φορές ισόβια για δύο ανθρωποκτονίες από πρόθεση και 42 χρόνια κάθειρξη για τις απόπειρες δολοφονίας, ενώ η 63χρονη σύζυγός του Ελένη, που κατηγορήθηκε για συνέργεια, καταδικάστηκε σε 32 χρόνια κάθειρξη.

Τραγική φιγούρα στο δικαστήριο η 26χρονη που έμεινε σχεδόν τυφλή μετά το μοιραίο εκείνο βράδυ αφού τα σκάγια από την καραμπίνα του δράστη τη βρήκαν στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Η νεαρή Κατερίνα, μητέρα ενός παιδιού, ήταν ένα ράκος αφού ζωντάνεψαν και πάλι οι φρικιαστικές στιγμές εκείνης της νύχτας: «Γιατί μου το κάνατε αυτό; Τι σας έφταιξα; Γιατί μου καταστρέψατε τη ζωή;» ρώτησε με δάκρυα στα μάτια και σχεδόν ουρλιάζοντας τον ηλικιωμένο και τη σύζυγό του που κάθονταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Φυσικά, δεν πήρε καμία απάντηση αφού το ζευγάρι είχε σκυμμένο το κεφάλι και κοιτούσε με παγωμένο βλέμμα το πάτωμα.

Το μακελειό που προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη την Ελλάδα έγινε όταν ο 68χρονος είδε συγχωριανούς και συγγενείς του να διασκεδάζουν στην παραλία του χωριού. Σε κατάσταση αμόκ, αρχικά με ένα μαχαίρι και ύστερα με μια καραμπίνα σκότωσε τη νονά της κόρης του και τον σύζυγό της, ενώ πυροβόλησε στο μάτι την 25χρονη ανιψιά τους.

Κατόπιν μαχαίρωσε και πυροβόλησε τον 52χρονο οικογενειακό φίλο του άτυχου ζευγαριού και έπειτα πήγε στο σπίτι ενός γείτονα με τον οποίο είχε διαφορές απειλώντας να τον σκοτώσει, αλλά ευτυχώς εκείνος πρόλαβε και αμπαρώθηκε.

Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, όπου ύστερα από ολονύχτιο θρίλερ και ανταλλαγές πυρών με τους άνδρες των ΕΚΑΜ, έπεσε αιμόφυρτος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος.


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ/espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: