Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Λιώστε την κυτταρίτιδα στο σπίτι...

Τέλος στις πολυδάπανες επισκέψεις στα ινστιτούτα αισθητικής για θεραπείες χωρίς αποτέλεσμα έρχεται να δώσει το πρώτο μηχάνημα κατά της κυτταρίτιδας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατ’ οίκον.

Το «Cavislim by BH» υπόσχεται μείωση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας στον χώρο του ενδιαφερόμενου, όποτε εκείνος έχει τον χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθεί.

Το μηχάνημα, που πωλείται ήδη σε πολυκαταστήματα της Βρετανίας, χρησιμοποιεί τεχνολογία υπερήχων για τη διάσπαση των λιποαποθηκών στην περιοχή της κοιλιάς, των γοφών, της μέσης, των γλουτών, των χεριών, των μηρών και των γονάτων.

Σύμφωνα με την εταιρεία που το κατασκευάζει, τριάντα λεπτά την ημέρα, δύο φορές την εβδομάδα αρκούν για να εξαφανίσουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού από την επιδερμίδα. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και το μόνο που αισθάνεται ο χρήστης είναι μια ελαφριά δόνηση στο δέρμα.

Σημαντικό ρόλο παίζει ωστόσο η κατανάλωση νερού πριν και μετά την εφαρμογή, έτσι ώστε να αποβληθούν ευκολότερα από τον οργανισμό οι τοξίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάσπαση του λίπους.

Η ένταση των υπερήχων ρυθμίζεται ανάλογα με την περιοχή του σώματος που αντιμετωπίζει πρόβλημα, ενώ το gadget κυκλοφορεί σε δύο μοντέλα με διαφορετική ισχύ. Ιδανικά η χρήση του «Cavislim by BH» θα πρέπει να συνδυάζεται με άσκηση και υγιεινή διατροφή προκειμένου το επιθυμητό αποτέλεσμα να επιτευχθεί ταχύτερα και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Η κυτταρίτιδα αποτελεί χωρίς αμφιβολία τον μεγαλύτερο εχθρό του γυναικείου σώματος, καθώς είναι η πιο επίμονη αισθητική ατέλεια, που δεν καταπολεμάται πλήρως με κανένα προϊόν και κανενός είδους αισθητική επέμβαση.

Η όψη φλοιού πορτοκαλιού, που δεν κάνει διακρίσεις ούτε σε βάρος ούτε σε ηλικία, καθώς πλήττει τόσο τις πολύ αδύνατες όσο και τις πιο γεμάτες γυναίκες από τα χρόνια της εφηβείας μέχρι και μετά την εμμηνόπαυση, απαιτεί, σύμφωνα με τους ειδικούς, συντονισμένη επίθεση για να περιοριστεί.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ/ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια: