Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ε. Μελέτη: Η επανασύνδεση με τον πρώην της!

Την Ελεονώρα Μελέτη εντοπίσαμε πρόσφατα σε γνωστό στέκι μαζί με τον νέο σύντροφό της, αλλά και τον πρώην της, Γιάννη Ολζιέρσκυ. Όπως διαβάσαμε στην Real Life, ο εδώ και 4 μήνες σύντροφός της είναι ο επιχειρηματίας Ηλίας Μανωλάκης με τον οποίο η 33χρονη παρουσιάστρια διατηρούσε σχέση και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συνεχείς έξοδοι του ζευγαριού δείχνουν ότι ο έρωτάς τους έχει δέσει για τα καλά, ενώ μάλιστα ο Ηλίας βρισκόταν δίπλα στην Ελεονώρα κατά τη διάρκεια των διακοπών της -αλλά την συνόδευε διακριτικά. Όπως είχε πει η γνωστή παρουσιάστρια σε συνέντευξή της το τελευταίο διάστημα, υπάρχει κάτι νέο στη ζωή της, αλλά δεν ανέφερε λεπτομέρειες.

Τέλος, σε δηλώσεις της στην Real Life, η Ελεονώρα ανέφερε: ''Επιβεβαιώνω το ρεπορτάζ σας για το περιστατικό στο μαγαζί.. και την τυχαία συνάντηση με τον πρώην σύντροφό μου. Αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες και να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή.''.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: