Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Βροχερό Σαββατοκύριακο

Maayan holds her umbrella (Israel, 2002)Image via Wikipedia
Οι ενισχυμένοι άνεμοι και οι βροχές, που σε κάποιες περιοχές θα είναι έντονες, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα και το Σαββατοκύριακο. 

Στην Αττική αναμένονται συννεφιές από το μεσημέρι και βροχές στα βόρεια του νομού.Οι άνεμοι θα πνέουν σήμερα από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι. Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι τους 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται βροχές κατά διαστήματα με ανέμους μέτριας έντασης από βόρειες διευθύνσεις, ενώ το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς.

Για αύριο προβλέπονται βροχές σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει.

Βελτίωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός μόνο για τη Β. Ελλάδα την Κυριακή, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα συνεχιστούν οι βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν στο Αιγαίο και δεν αποκλείεται η έντασή τους να φτάσει ή να ξεπεράσει τα 7 μποφόρ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: