Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΕΡΤ: Στον «αέρα» το Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ

 Πολύ πιθανό μοιάζει το σενάριο να μην μεταδοθεί τηλεοπτικά το Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ για τους ομίλους του Champions League, καθώς έχει προκηρυχθεί ήδη 24ωρη απεργία της ΓΣΣΕ και της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη (19/10), ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Αν όμως συμβεί αυτό η ΕΡΤ θα κληθεί να πληρώσει τη ρήτρα καθώς έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο με την ΤΕΑΜ για τα τηλεοπτικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι τεχνικοί όμως της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης προσανατολίζονται να εκπέμψουν σήμα μόνο στο εξωτερικό για να μην προκύψει το θέμα της ρήτρας.

Συνεπώς, φαίνεται ότι την αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ θα την παρακολουθήσουν μόνο όσοι Ελληνες βρίσκονται στο εξωτερικό ή έχουν δορυφορική.

Πάντως, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ σκέφτονται να κηρύξουν επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες πρόταση την οποία κατέθεσαν στην ΕΣΗΕΑ. Όλα αυτά όμως είναι σε διαβούλευση και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: