Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες - Έρχονται και τα πρώτα χιόνια

Athens, Greece 2007Image by Titanas via FlickrΡαγδαία μεταβολή του καιρού. Πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα. -5 βαθμούς θα έχει η βόρεια Ελλάδα τη Δευτέρα. Αναλυτική πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Νέα αλλαγή του καιρού περιμένουμε αυτό το Σαββατοκύριακο με τον χειμώνα να γίνεται επιθετικότερος και φυσικά ψυχρότερος. Πιο αναλυτικά:

ΣΑΒΒΑΤΟ
Περιμένουμε εντονότερο καιρό στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο με νεφώσεις, βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα είναι εντονότερες στα δυτικά. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας. Στα φαινόμενα όπως είπαμε στα δυτικά, στη Θεσσαλία και τη δυτική Μακεδονία θα ειναι κατά τόπους έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε συνεφιές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, νότιοι - νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ φτάνοντας όμως στο Ιόνιο τοπικά ακόμη και τα 8 μποφόρ ενώ στα ανατολικά και κυρίως στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί και θα φτάσουν 4 με 6 μποφόρ και τοπικά ακόμη και 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση θα βρεθεί στα βόρεια από 0 εώς 14 βαθμούς, στα κεντρικά από 9 εως 21 βαθμούς και στα νησιά από 16 εώς 24 βαθμούς κελσίου.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: