Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Γιγουρτάκης: Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του για τον θάνατό του;

O πατέρας του άτυχου Νίκου Γιγουρτάκη άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα του Star και αποκάλυψε πως πέθανε ο γιος του αβοήθητος. Στην συγκλονιστική του εξομολόγηση δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα μοιραία λεπτά με την κοπέλα του!
Είπε χαρακτηριστικά πως η Ειρήνη Λάσπα, η κοπέλα που ήταν μαζί του το τελευταίο βράδυ, δεν ήταν ο άνθρωπος της ζωής του:
«Η Ειρήνη ήταν εκεί την τελευταία νύχτα γιατί την κάλεσε ο Νίκος επειδή δεν ένιωθε καλά. Αν είχε πάρει οποιοδήποτε άλλο φίλο του ή εμένα, θα είχε γλιτώσει. Δεν ρίχνω ευθύνη στην κοπέλα, δεν ήξερε τι να κάνει, τρόμαξε και δεν γνώριζε πώς θα αντιδράσει. Δεν μπορούσε να τον βοηθήσει... Ήταν ένα κορίτσι χωρίς εμπειρίες. Παρά το γεγονός ότι ήταν η μοιραία του κοπέλα, δεν νομίζω ότι ήταν η γυναίκα που ήθελε. Δεν ήταν ο άνθρωπος της ζωής του. Γι' αυτό και μια σκοτώνονταν και μια ήταν μαζί», δήλωσε ο κ.Τάκης Γιγουρτάκης.

Μάλιστα, ο πατέρας του Νίκου αποκάλυψε ότι ο γιός του την τελευταία εβδομάδα έπαιρνε πολλά αντιβιοτικά που του κατέστρεψαν το στομάχι: «Αντί να παίρνει ένα ή δύο αντισταμινικά την ημέρα, έπαιρνε 8. Και συγχρόνως έπινε αντιβιοτικά. Του έκαναν το στομάχι σμπαράλια. Αυτό το έμαθα από τους φίλους του αργότερα. Το παιδί πέθανε από πνευμονικό οίδημα. Κατάπιε τη γλώσσα του και έμεινε αβοήθητος. Δεν είχε κάποιον δίπλα του και πέθανε από ασφυξία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: