Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Μαθητής δολοφόνησε γάτα σε Λύκειο των Χανίων

Chat 3 N et BImage via WikipediaΑφού το τρύπησε με σουγιά το πέταξε από τον 2ο όροφο του κτιρίου. Θεατές ήταν 2 συμμαθητές του οι οποίοι δε γνωρίζουμε εάν συμμετείχαν στο βασανισμό και τη θανάτωση του ζώου. Ο δράστης αποβλήθηκε από το Λύκειο και θα συνεχίσει να φοιτά σε άλλο σχολείο.
Όπως πληροφορούμαστε από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων Η Προστασία των Ζώων :
“Το γατάκι βασανίστηκε άσχημα από ενα μαθητή – άλλοι δύο δε παρακολουθούσαν το” θέαμα “- με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, τα παιδιά λένε στυλό ή κάτι σαν σουγιάς , που το κάρφωναν στο σωματάκι του.

Αιμόφυρτο στην συνέχεια το πέταξαν από τον δεύτερο όροφο , και σκοτώθηκε.

Το γατάκι παρέλαβε μαθήτρια και το έθαψε.

Πήγαμε σήμερα στο σχολέιο και μιλήσαμε με τους καθηγητές και τον Διευθυντή.

Το σχολέιο, κατά μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες τελεί υπό την κατάληψη.
Επειδή ουδέν κακό αμιγές καλού ενημερώνουμε για τα παρακάτω.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γονέα και την 18χρονη κόρη.
Πήγε στο σχολέιο και ενεργεί προανάκριση.

Οι καθηγητές κάλεσαν αμέσως συμβούλιο και κατά τις πληροφορίες μας , αποβάλλουν τον μαθητή από το σχολέιο τους, ο οποιος θα συνεχίσει να φοιτά σε άλλο σχολέιο.

Το απόγευμα έχουν καλέσει τους γονείς και κηδεμόνες σε συνάντηση για να συζητήσουν το θέμα.

Σαν σύλλογος εννοείται οτι μπαίνει σε απόλυτη προτεραιότητα το Λύκειο αυτό για να μιλήσουμε στα παιδιά, στα πλαίσσια της φετεινής εκστρατείας που ξεκινάμε άμεσα στα σχολεία του νομού.

Το επίσης πολύ ενθαρρυντικό είναι , ότι τα παιδιά καταδίκασαν το περιστατικό, απομόνωσαν τα 3 παιδιά , κινητοποιήθηκαν αμέσως και ενημέρωσαν γονείς και καθηγητες.

Το επίσης θετικό είναι, οτι στο προαύλειο του σχολέιου υπάρχουν 5-6 αδέσποτα ζώα, τα οποία φροντίζονται και από τα παιδιά και από τους καθηγτές.
Είναι εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα και σε πολή καλή θρεπτική κατάσταση με έξοδα των καθηγητών.
Κατά την εκτίμηση του συλλόγου μας τα περισταικά βίας σε ζώα στα σχολέια στον νομό μας είναι περιορισμένα και αυτό είναι ενα πολύ θετικό μήνυμα για την κ΄ριση αξιών , που διέρχεται η σημερινή κοινωνία και μας δίνει ελπίδα , οτι μέσα από την νέα γενιά θα αναγγενηθεί η πατρίδα μας.

Αντίθετα σύμφωνα με τα στοιχεία μας η ηλικία από 50-80 ετών, είναι αυτή που κακοποιεί και δολοφονεί ζώα και κύρια με την μέθοδο της δηλητηρίασης αλλά και της παθητικής κακοποίησης των εκΑτοντάδων αλυσοδεμένων σε βαρέλια ζώα, που αποτελέι στίγμα μελανό για την Κρήτη και βέβαια ράπισμα κατά της ίδιας της ζωής.“
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: