Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ακτιβιστές στη Βέροια επανασυνδέουν το κομμένο ρεύμα

Ομάδα πολιτών στη Βέροια ανέλαβε να επανασυνδέει το ρεύμα που κόβει η ΔΕΗ στα νοικοκυριά που αδυνατούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους.

Μιλώντας στο ρ/σ Σκάι, οι ακτιβιστές δήλωσαν πως η δράση τους έχει αρχίσει εδώ και μερικές ημέρες και στόχος τους είναι η παροχή βοήθειας σε μακροχρόνια ανέργους, φτωχούς και συνταξιούχους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ομάδας «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – Κοινωνική αλληλεγγύη – συνδέουμε το ρεύμα», «σε αυτήν την χώρα, εκτός από την υποχρέωση να πληρώνουμε και να ξαναπληρώνουμε κλέφτες και απατεώνες, έχουμε και δικαιώματα. Και το σπουδαιότερο από όλα, είναι η αξιοπρέπεια».

Η ομάδα πολιτών ανοίγει τη «χελώνα» της ΔΕΗ, εν αγνοία του ιδιοκτήτη, επανασυνδέει το ρεύμα και σκεπάζει τη «χελώνα» με ένα αυτοκόλλητο που γράφει «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – Κοινωνική αλληλεγγύη – συνδέουμε το ρεύμα».

 tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: