Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Εφαγε "κόκκινη" στο Facebook

Πόρτα… έφαγε η 17χρονη Κόρτνεϊ Στόντεν στο Facebook. Η νεότατη σύζυγος του ηθοποιού Νταγκ Χάτσισον «αποβλήθηκε» -έστω για περιορισμένο χρόνο- από τη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Οι διαχειριστές του ιστότοπου αποφάσισαν να της απαγορεύσουν την είσοδο μετά τη δημοσίευση υπερβολικά προκλητικών φωτογραφιών της.

Η μητέρα της, Κρίστα Κέλερ, απέδωσε το φταίξιμο σε άλλες γυναίκες που τη ζήλευαν και αποφάσισαν να τη θέσουν εκτός συναγωνισμού, επισημαίνοντας τις καυτές φωτογραφίες της στους υπεύθυνους διαχείρισης της ιστοσελίδας.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της 17χρονης στάρλετ, «η Κόρτνεϊ δεν ανέβασε γυμνές φωτογραφίες. Απλά, οι άλλες γυναίκες την έχουν βάλει στο μάτι επειδή ζηλεύουν το πόσο σέξι είναι!»

Λίγη ώρα μετά την «εξορία» της από τον πιο δημοφιλή ίσως ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, η νεαρή ηθοποιός βρήκε διέξοδο στην ανταγωνιστική ιστοσελίδα του Twitter, όπου δημοσίευσε το εξής μήνυμα: «Είμαι πολύ σέξι για το Facebook;» Ισως αυτό έκανε τους υπεύθυνους του Facebook να επανεξετάσουν την υπόθεσή της και να αναθεωρήσουν την απόφασή τους.

Πλέον, η σελίδα της Στόντεν στο Facebook είναι και πάλι ενεργή. Οι διαχειριστές υποστήριξαν ότι η διαγραφή του προφίλ της έγινε από λάθος. «Αυτή η σελίδα διαγράφηκε από λάθος και ήδη αποκαταστάθηκε. Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση που προκαλέσαμε» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωσή τους.

Η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας το περασμένο καλοκαίρι όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον 51χρονο σταρ της επιτυχημένης σειράς «Lost» Νταγκ Χάτσισον. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας με την ενυπόγραφη άδεια της κυρίας Κρίστα Κέλερ, αφού η νύφη ήταν ανήλικη.


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ/.ESPRESSO
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: