Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

H Zέτα σέρβιρε καφέ με πολύ gossip


Καφές με γενέθλια celebrities και πολύ gossip. Τα βόρεια προάστια αποκτούν το δικό τους boutique cafe και πολλοί επώνυμοι έσπευσαν να δοκιμάσουν τις γεύσεις του.

Ο καφές αυτή τη φορά είχε άρωμα Ζέτας Μακρυπούλια που παρουσίασε στους καλεσμένους τον νέο αυτό χώρο, προτρέποντας παράλληλα τους παρευρισκόμενους να τραγουδήσουν το «Happy birthday» στη Νάντια Μπουλέ που είχε τα γενέθλιά της.

Λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ σε κεντρικό σημείο της Κηφισιάς άρχισαν να συρρέουν διάφορα γνωστά -κυρίως τηλεοπτικά- πρόσωπα. Πρώτη και καλύτερη η Ζέτα Μακρυπούλια που ήταν η «οικοδέσποινα» της βραδιάς.

Υστερα από το Κολονάκι και το Νέο Ψυχικό, η Κηφισιά αποκτά τη δική της «Nespresso Boutique». Ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να απολαύσει espresso από τα χεράκια της Ζέτας και άφθονες λιχουδιές από τον καταξιωμένο σεφ Χριστόφορο Πέσκια. Την ίδια στιγμή, επαγγελματίες χορευτές χόρευαν σε ρυθμούς λάτιν, ενώ λίγο αργότερα γκρουπ βιολιστριών έκλεψε την παράσταση.

Στο επίκεντρο, εκτός από τη Ζέτα Μακρυπούλια, και η Μαριέττα Χρουσαλά, την οποία όλοι ρωτούσαν σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.
Η ίδια -για μία ακόμη φορά- το διέψευσε αφού μέσα στον χρόνο είναι η δεύτερη φορά που κάποιοι τη θέλουν σε ενδιαφέρουσα. Η βραδιά έκρυβε και άλλες εκπλήξεις.

Ετσι, η Νάντια Μπουλέ πραγματικά ξαφνιάστηκε όταν χαμήλωσαν τα φώτα, σώπασε η μουσική και σχεδόν όλοι άρχισαν να της τραγουδούν το «Happy birthday» με μια τούρτα να περιμένει την παρουσιάστρια να σβήσει τα κεράκια. Την έκπληξη, όπως και τη βραδιά, είχε οργανώσει ο pr man Μάνος Μαγιάτης.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας, ο Γιώργος Καραμέρος, ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Παύλος Σταματόπουλος και πολλοί ακόμη.


espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: