Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Τρόφιμα κατά της κυτταρίτιδας


Θέλετε να μάθετε ποια τρόφιμα πρέπει να τρώτε και ποια να αποφεύγετε ώστε να καταπολεμήσετε την αντιαισθητική όψη του φλοιού πορτοκαλιού στην επιδερμίδα σας; Τότε συνεχίστε να διαβάζετε προσεχτικά.

Ποια τρόφιμα πρέπει να προτιμάτε:
- Ψάρια: Τα ψάρια και τα ιχθυέλαια περιέχουν τα απαραίτητα λιπαρά οξέα για τον οργανισμό και βελτιώνουν την υφή του δέρματος. Με αυτά τα ευεργετικά οξέα η κυτταρίτιδα θα αρχίσει να γίνεται λιγότερο ορατή. Επίσης, τα ψάρια περιέχουν πρωτεΐνες οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Ιδανικά ψάρια: σολομός, τόνος, σκουμπρί, σαρδέλες και ρέγγες. Τρόπος μαγειρέματος: ψητά, στον ατμό, βραστά, στη σχάρα. Όχι, τηγανητά!

- Γιαούρτι/Τυρί χαμηλών λιπαρών: Τα γαλακτοκομικά προϊόντα περιέχουν τις απαραίτητες βιταμίνες και ασβέστιο τα οποία είναι πολύ ευεργετικά για το σώμα αλλά και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Ωστόσο, μόνο μικρές ποσότητες πρέπει να καταναλώνονται καθημερινά.

- Λαχανικά και φρούτα: Όσο πιο έντονο είναι το χρώμα των λαχανικών και φρούτων τόσο μεγαλύτερες ποσότητες αντιοξειδωτικών περιέχει, πράγμα ότι καλύτερο για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

- Ξηροί καρποί: Οι ξηροί καρποί αποτελούν μεγάλη πηγή πρωτεϊνών, ινών, και ευεργετικών λιπαρών. Ωστόσο, δεν μπορείτε να κάνετε υπερβολές και να τρώνε μεγάλες ποσότητες ξηρών καρπών. Μια ή δύο χούφτες την ημέρα είναι περισσότερο από αρκετό. Ιδανικοί ξηροί καρποί: κάστανα, φιστίκια, αμύγδαλα, φουντούκια και καρύδια.

Ποια τρόφιμα πρέπει να αποφεύγετε:
- Kαφεΐνη και ανθρακούχα ποτά: Η καφεΐνη που περιέχουν ορισμένα ποτά και αναψυκτικά, μειώνει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να υπάρχει περισσότερη συσσώρευση κυτταρίτιδας.

- Κορεσμένα λίπη: Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει τα ζωικά λίπη, όπως η μπριζόλα και το χοιρινό κρέας. Τα κορεσμένα λίπη δεν είναι καλά για το σώμα καθώς αυξάνουν τη συσσώρευση κυτταρίτιδας δραματικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι η κατανάλωση κρέατος είναι κάτι κακό, απλώς το λίπος θα πρέπει να αφαιρείται πριν το μαγείρεμα.

- Junk Food και προϊόντα με ζάχαρη: τοξίνες, τοξίνες, τοξίνες. Το χειρότερο φαγητό που θα μπορούσατε να φάτε, όσο περισσότερες είναι οι τοξίνες και το λίπος που συσσωρεύεται τόσο περισσότερη η κυτταρίτιδα!
www.myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: