Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Μέρκελ - Σαρκοζί την ερχόμενη Κυριακή, εν μέσω σεναρίων για ένα μεγάλο haircut


Σύμφωνα με το Bloomberg, την ερχόμενη Κυριακή (9 Οκτωβρίου) αναμένεται να γίνει η κρίσιμη συνάντηση της του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί και η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ. Συγκεκριμένα, το πρακτορείο επικαλείται πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει σχετικά με την ημερομηνία της συνάντησης των δύο ηγετών.

Από την πλευρά της καγκελαρίας η ημερομηνία δεν επιβεβαιώθηκε, ωστόσο εκπρόσωπος της Μέρκελ δήλωσε ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 17 και 18 Οκτωβρίου. Σημειώνεται βέβαια ότι στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί η συμφωνία της 21ης Ιουλίου και το ενδεχόμενο «αναδιάταξης του σχεδίου βοήθειας για την Ελλάδα», όπως σημειώνει η εφημερίδα Le Monde στο φύλλο της Κυριακής. Ειδικότερα, αναμένεται να εξεταστεί ένα haircut του ελληνικού χρέους σε ποσοστό μεγαλύτερο του 21% που προέβλεπε η αρχική συμφωνία και συγκεκριμένα, στο 50%.
H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: