Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Συνελήφθη πρωταγωνιστής του “Harry Potter” για συμμετοχή σε διαδηλώσεις!

Jamie Waylett at CollectormaniaImage via WikipediaΟ ηθοποιός Jamie Waylett, συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης βίαιων επεισοδίων κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων που έλαβαν χώρα στο Λονδίνο νωρίτερα μέσα στην χρονιά.

Ο 22χρονος ηθοποιός, που έχει συμμετάσχει στις 6 από τις επτά ταινίες στον ρόλο του ενήλικα μάγου Vincent Crabbe σύμφωνα με αστυνομική αναφορά βρέθηκε να έχει στην κατοχή του βόμβες μολότοφ, ενώ κατά στην σύλληψη του, στο διαμέρισμα όπου διαμένει μαζί με μέλη της οικογένειας του, στο Kilburn, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε ινδική κάνναβη στο δωμάτιο του.

Το επίσημο κατηγορητήριο περιλαμβάνει κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, καταστροφή και κλοπή ξένης περιουσίας, με τον Waylett να σχεδιάζει για δεύτερη φορά την εμφάνιση του σε δικαστήριο, έχοντας ήδη μια ποινή με αναστολή στο ενεργητικό του!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: