Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Γ.Μπέζος:"Με φαντάζεστε εμένα στο Just the 2 of us;"


Ο Γιάννης Μπέζος μιλάει στο TV Ζάπινγκ και ο  ίδιος μας συστήνει τον Μάρκο Στάικο, που θα μπει από το Νοέμβρη στα σπίτια μας, μιλάει για τα τηλεοπτικά πράγματα, τα μπάτζετ που έπεσαν και το κασέ του που έριξε, αλλά και για τα επόμενα φιλόδοξα σχέδιά του, που είναι αληθινά υποσχόμενα. Εξαιρετικός ηθοποιός - και σκηνοθέτης ενίοτε - μα και υπέροχο πλάσμα. Ο Γιάννης Μπέζος. Ο Κύριος Γιάννης Μπέζος!

-Μάρκος Στάικος, ο νέος ήρωας που «ντύνεσαι». Ενας καρδιοχειρουργός που αποφασίζει να αφήσει πίσω του την Αμερική, όπου ζούσε και εργαζόταν, και να δουλέψει ως τοπικός γιατρός σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι. Τι είναι αυτό που τον κάνει να αποφασίσει κάτι τέτοιο;


Παθαίνει ξαφνικά αιμοφοβία, ενώ κάνει μια εγχείρηση, και λιποθυμά - θα το δούμε αυτό σε ένα φλας μπακ στο πρώτο επεισόδιο. Δεν μπορεί να δουλεύει ως καρδιοχειρουργός και αποφασίζει να φύγει από την Αμερική και να γυρίσει στη γενέτειρά του, τη Ληδία, ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι, και να εργαστεί ως αγροτικός γιατρός. Οταν το κάνει, όμως, δεν μπορεί με τίποτα να εγκλιματιστεί στο «σκηνικό» που βρίσκει και στο οποίο δεν «δένει» με τίποτα. Με τίποτα!
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: