Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΚ LINES

Ο κ. Γιάννης Σ. Βαρδινογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΚ LINES υποδέχεται στο πλοίο “ΕΛΥΡΟΣ” τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Mr. Du Qiwen.
Σε μία  λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, στο Creta Maris Hotel στη Χερσόνησο Ηρακλείου, η Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον Κινέζικο Λαϊκό Σύνδεσμο Φιλίας με Ξένες Χώρες, απένειμε Βραβεία Φιλίας Κίνας – Ελλάδας. Αποδέκτες φορείς και υπηρεσίες της Κρήτης που συνέβαλαν στην επιχείρηση ασφαλούς μεταφοράς χιλιάδων Κινέζων εργαζομένων από την ταραγμένη Λιβύη, στην Κρήτη τον περασμένο Φεβρουάριο.
Τιμώμενοι, ήταν και οι τρεις πλοίαρχοι της  ANEK LINES, που προΐστατο στην επιχείρηση θαλάσσιας μεταφοράς Κινέζων πολιτών από τη Λιβύη. Συγκεκριμένα, ο καπετάν Γιάννης Κουράκης με το Olympic Champion, o καπετάν Μηνάς Ράλλης με το Ελευθέριος Βενιζέλος και ο καπετάν Απόστολος Αποστολάκης με το Ηellenic Spirit, που οδήγησαν με ασφάλεια το Φεβρουάριο, πάνω από 13 χιλιάδες Κινέζους πολίτες από τη φλεγόμενη Λιβύη στην Κρήτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: