Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Πρεμιέρα για "Mr Όλα" και "Ράδιο Αρβύλα"

Έτοιμοι να ανοίξουν την αυλαία της σεζόν στη βραδινή ζώνη ψυχαγωγίας δηλώνουν Θέμος Αναστασιάδης και «Ράδιο αρβύλα». Οι δύο σατιρικές εκπομπές κάνουν ποδαρικό το βράδυ της επόμενης Δευτέρας, «σφυρίζοντας» έτσι την έναρξη του prime time για τον ΑΝΤ1.

Οι πρεμιέρες θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα, με κορύφωση βέβαια το σόου της Κυριακής «Dancing on ice», για το οποίο αυτές τις μέρες κλείνουν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ανοιχτά θέματα, αυτά που έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή του Πέτρου Κωστόπουλου στην κριτική επιτροπή του σόου και της Τζένης Μπαλατσινού στον ρόλο της παρουσιάστριας. Ο αρχικός σχεδιασμός των στελεχών του ΑΝΤ1 ήθελε τις δύο σατιρικές εκπομπές να βγαίνουν στον αέρα μία εβδομάδα νωρίτερα, για να ακολουθήσουν αργότερα η ελληνική σειρά «Ελεύθερος και ωραίος», το σόου των πέντε fabulous «Fab 5» και η εκπομπή του Π. Κωστόπουλου «Βράδυ».

Το σχέδιο έμεινε στα χαρτιά όμως και έτσι η παρέα της Θεσσαλονίκης, ήτοι οι Αντώνης Κανάκης και Γιάννης Σερβετάς από Δευτέρα εώς Τετάρτη ανοίγουν το πλατό της Θεσσαλονίκης, βγάζοντας σε πρώτο πλάνο την καθημερινότητα της ελληνικής showbiz και της τηλεοπτικής επικαιρότητας.

Ο Θέμος Αναστασιάδης το βράδυ της Δευτέρας ετοιμάζεται να υποδεχτεί με τυμπανοκρουσίες τη Λάουρα Νάργες. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του νεανικού «Escape» της ΕΤ1 «κλάπηκε» από το «Ολα» του ΑΝΤ1, που αυτή τη σεζόν δηλώνει πως θα αλλάξει στιλ και μοντέλο, όπως επιτάσσουν οι ρυθμοί της εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: