Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

O Γιώργος ανακοίνωσε στους εκδότες το τέλος του ALTER...

«Δεν είναι δυνατόν οι τράπεζες να δίνουν δάνεια σε κανάλι που χρωστάει 500 εκ. ευρώ και να μην χρηματοδοτούν τις μικρές επιχειρήσεις» είπε πριν από λίγη ώρα από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Ουσιαστικά, φωτογράφισε, τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, αφήνοντας αιχμές εναντίον των τραπεζών που δάνειζαν όλα αυτά τα χρόνια το κανάλι του Μπουρναζίου.

Μια μέρα μετά την συνάντηση, με τους Ψυχάρη και Μπόμπολα,ο πρωθυπουργός βγαίνει και επιτίθεται στο Alter.

Κάποιοι συνέδεσαν την επίθεση Παπανδρέου στο Alter και στο «επεισόδιο» με πρωταγωνιστή τον τσάρο της Οικονομίας Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και με την πολιτική που ακολουθεί το κανάλι.

Πολλοί, πάλι, λένε ότι η απόφαση για το "τελείωμα" του ALTER ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό και στις συναντήσεις που είχε με  μεγαλοεκδότες και καναλάρχες, συναντήσεις στις οποίες δεν είχε προσκληθεί ο Κουρής ή κάποιος από το ALTER.

Δεν υπάρχουν σχόλια: