Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Κύπρος: Την Τρίτη στην πλατφόρμα της Νoble Energy ο πρόεδρος Χριστόφιας

Επιβεβαιώνεται πλήρως η προ δεκαπενθημέρου είδηση του «Φιλελευθέρου « για πρόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, να επισκεφθεί την πλατφόρμα «Νoble Ηomer Ferington» σε μια «επικοινωνιακή κυρίως κίνηση» με μηνύματα εντός και εκτός Κύπρου.

Η επίσκεψη στο οικόπεδο 12 «Αφροδίτη» θα γίνει την Τρίτη με ελικόπτερο και εκεί θα τον υποδεχθεί ο επικεφαλής της πλατφόρμας κ. Σιέρατον.

Προηγουμένως θα ταξιδεύσουν στην πλατφόρμα με πλοίο 12 μόνο δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και εικονολήπτες, όπως προβλέπει ο προγραμματισμός που έγινε.

Στο μεταξύ, εντείνεται ο προβληματισμός των συνεργατών της Κύπρου, για την απουσία αποφάσεων.

Ο αντιπρόεδρος της Νoble Energy και υπεύθυνος για τη διεθνή δραστηριότητα της εταιρείας, Ρότνεϊ Κουκ, ήρθε στην Κύπρο και συνάντησε την υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Πραξούλα Αντωνιάδου.

Πληροφορίες του «Φιλελευθέρου « αναφέρουν ότι έφυγε χωρίς για ακόμα μια φορά να πάρει αρνητική ή θετική απάντηση σε πρόταση που υπέβαλε στη Δημοκρατία στις 14 Απριλίου.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: