Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Αποκάλυψη-βόμβα! Ο Steve Jobs αρνήθηκε σωτήρια επέμβαση για τη ζωή του!

Image representing Steve Jobs as depicted in C...Image via CrunchBase
Μια αποκάλυψη βόμβα έκανε ο βιογράφος του συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs, ο Walter Isaacson σε συνέντευξή του στην εκπομπή «60 minutes» υποστήριξε ότι ο Steve Jobs, αρνήθηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που θα μπορούσε να του σώσει τη ζωή. Αντίθετα επέλεξε εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας.

Συγκεκριμένα, ο βιογράφος είπε , όταν ο συνιδρυτής της Apple αποφάσισε τελικά να κάνει την επέμβαση, η σπάνιας μορφής καρκίνου στο πάγκρεας από την οποία έπασχε, δυστυχώς είχε πλέον εξαπλωθεί.

Ακόμη τόνισε ότι ο Jobs προσπαθούσε να διασκεδάσει τη σοβαρότητα της κατάστασής του και έλεγε σε όλους ότι είχε θεραπευτεί, όμως συνέχιζε τις θεραπείες κρυφά.

Επίσης ο Walter Isaacson επιβεβαίωσε λεπτομέρειες, γύρω από φημολογίες πως ο Jobs θα μπορούσε να είχε σωθεί από τον καρκίνο, καθώς η ασθένειά του αναπτυσσόταν αργά, εάν είχε ζητήσει νωρίτερα θεραπεία από τους γιατρούς.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: