Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Η Όλγα Τρέμη, το ψεύτικο twitter και η αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου!



Μέρα με τη μέρα η παρέα του twitter γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

Άνθρωποι από κάθε χώρο showbiz, πολιτική, ενημέρωση, επιχειρηματίες έχουν βρει έναν τρόπο να επικοινωνούν με τον κόσμο να ακούν τα προβλήματα και τις ανάγκες τους αλλά και να δίνουν τις δικές τους αληθινές απαντήσεις σε ότι τους καταλογίζουν.

Σε αυτό το διαδικτυακό τόπο, λοιπόν, νομίζαμε όλοι πως μπήκε και η Όλγα Τρέμη. Ο κόσμος την υποδέχτηκε θερμά, μόλις συνειδητοποίησε πως το προφίλ είναι αληθινό.

Μάλιστα, πριν λίγα λεπτά την καλωσόρισε στο twitter και ο Νίκος Χατζηνικολάου άνκορμαν στο Alter και τηλεοπτικός της αντίπαλος. Και εκείνη με τη σειρά της ανταποκρίθηκε και τον ευχαρίστησε.

Ως έμπειρος, όμως, και παλιός πλέον twitter-ο-φιλος, ο Νίκος Χατζηννικολάου, λίγη ώρα μετά επικοινώνησε με την Όλγα Τρέμη για να σιγουρευτεί πως ο λογαριασμός είναι πραγματικά δικός της.

Και τελικά έπραξε πολύ σωστά. Αφού τελικά το twitter δεν ανήκει στην Όλγα Τρέμη αλλά είναι ψεύτικο. Γεγονός όπου δημοσιοποίησε στο twitter του ο παρουσιαστής.
gossiptv

Δεν υπάρχουν σχόλια: