Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Δέντρο σκότωσε δημοτικό σύμβουλο

Ένα  τραγικό δυστύχημα στέρησε από  τρία ανήλικα παιδιά τον πατέρα  τους και δημοτικού συμβούλου Αιγιαλείας, μόλις στα 42 του χρόνια…

Ο άτυχος Χρήστος Αναγνωστόπουλος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από ένα δέντρο την στιγμή που έκοβε ξύλα!

Το τραγικό  δυστύχημα συνέβη την στιγμή που ο 42χρονος άνδρας πελεκούσε τα κλαδιά και τον κορμό του δέντρου έξω από το χωριό Μεσορρούγι Ακράτας. Φίλοι και συνεργάτες του τον βρήκαν καταπλακωμένο και ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, που απεγκλώβισε την σορό και την μετέφερε στην Πάτρα όπου θα διενεργηθεί νεκροτομή.


Ο Χρήστος Αναγνωστόπουλος είχε την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Αιγιαλείας, έχοντας εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Στάθη Θεοδωρακόπουλου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Στην προσωπική του ζωή, ήταν κατασκευαστής στεγών και ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων στους πρόποδες του Χελμού.
Πρώτο ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: