Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Κίνδυνος τιμωρίας της Εθνικής από UEFA

Με τιμωρία από την UEFA κινδυνεύει η Εθνική ομάδα για τα όσα συνέβησαν στο «Καραϊσκάκη» κατά τη διάρκεια του προκριματικού με την Κροατία για το Euro 2012.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία κάλεσε σε απολογία τόσο την ΕΠΟ, όσο και την κροατική ομοσπονδία, προκειμένου να απολογηθούν. Οι δυο πλευρές θα πρέπει να υποβάλουν τα υπομνήματά τους στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου και μια εβδομάδα αργότερα η υπόθεση θα εκδικαστεί στη Νιόν της Ελβετίας.

Το κατηγορητήριο του παρατηρητή είναι βαρύτερο για τους Κροάτες, όμως και για την ελληνική πλευρά είναι ιδιαίτερα βαρύ, καθώς τονίζει ότι δεν τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες ασφαλείας.

Όποια ποινή επιβληθεί στην Εθνική, θα ισχύσει στην επόμενη προκριματική φάση, αυτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μπορεί, βέβαια, η Ελλάδα να γλιτώσει ακόμα και με βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε διακοπεί για περίπου πέντε λεπτά μόλις στο 2' εξαιτίας επεισοδίων που προκάλεσαν σκληροπυρηνικοί οπαδοί και των δυο ομάδων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: