Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ο Ομάρ Σαρίφ χαστούκισε θαυμάστριά του σε Φεστιβάλ Κινηματογράφου!!! (video)

Ο κινηματογραφικός θρύλος Ομάρ Σαρίφ ήταν καλεσμένος στο «Doha Tribea Film Festival» του Κατάρ για την προβολή μιας ταινίας του. Ο 79χρονος ηθοποιός στάθηκε στο κόκκινο χαλί για να ποζάρει στους φωτογράφους, ενώ συγχρόνως, θαυμαστές του τον πλησίαζαν για να φωτογραφηθούν μαζί του. Κανείς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν περίμενε το τι θα ακολουθήσει!

Σε video που κατέγραφε τη στιγμή, στην πρώτη θαυμάστρια που τον πλησιάζει, ακούγεται να λέει «αφήστε την να έχει τη φωτογραφία της» και ποζάρει μαζί της χαμογελαστός! Στη δεύτερη όμως θαυμάστρια που είναι έτοιμη με τη σειρά της για μια πόζα με το ίνδαλμά της, η αντίδρασή του είναι εντελώς διαφορετική! Έξαλλος και φωνάζοντας αραβικά σηκώνει το χέρι του και τη χαστουκίζει δυνατά στο πρόσωπο!

Πανικοβλημένη η υπεύθυνη Τύπου τον πλησιάζει και αμέσως εκείνος φαίνεται να συνειδητοποιεί το τι έκανε. Απευθυνόμενος στη νεαρή γυναίκα, που σημειωτέον χαμογελάει αμήχανα, προσπαθεί να δικαιολογηθεί , «Αγαπητή μου! Σου είπα “σε λίγο!” Κι εσύ συνέχισες να κάθεσαι εδώ. Δεν καταλαβαίνει το μυαλουδάκι σου;» Αφού ακολούθησαν στιγμές αμηχανίας με τον ίδιο να ποζάρει για μερικά λεπτά μόνος του, χαμογελώντας θερμά γυρίζει προς τη γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν δημοσιογράφος, λέγοντας «λυπάμαι»! Στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί της σαν να μην είχε συμβεί το επεισόδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: