Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Yπ. Παιδείας: «Να επιδείξουν σεβασμό»

«Να επιδείξουν τον δέοντα σεβασμό στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου» ζητά το Υπουργείο Παιδείας από την ΟΛΜΕ, έπειτα από... τις εξαγγελίες που αφορούν τα μαύρα περιβραχιόνια κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Μάλιστα, στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «είναι αταλάντευτη η εμπιστοσύνη στους Έλληνες εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές που θα αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη εκείνων που θυσίασαν τα πάντα για τη σωτηρία της πατρίδας, προτάσσοντας το εθνικό "εμείς" και όχι το προσωπικό, κομματικό ή συντεχνιακό εγώ. Σε αυτή τη μεγάλη κρίση, σε αυτές τις δραματικές στιγμές, η εκπαιδευτική κοινότητα καλείται από την ιστορία συμβολικά και ουσιαστικά, να δώσει και πάλι το παράδειγμα της συμμετοχής στην ανόρθωση της χώρας που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία. Το πράττει και αυτό είναι η ελπίδα».

Όσον αφορά στους εκπαιδευτικούς, δηλώνουν ότι «η συνδικαλιστική ηγεσία των καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επιδιώκει και προαναγγέλλει ενέργειες που αποσκοπούν στη δημιουργία τηλεοπτικών εντυπώσεων και μόνο. Η ιστορία πρέπει να είναι σεβαστή από όλους και η απόδοση τιμής δεν μπορεί να γίνεται θέαμα για τις κάμερες και παιγνίδι για το μικροκομματικό ανταγωνισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: