Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Μαρίνος και Καπίνο στη διάθεση του Φερέιρα

Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τέθηκαν οι Στέργος Μαρίνος και Στέφανο Καπίνο.

Και οι δυο τους είχαν κάποιες ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν, τις οποίες όμως φαίνεται ότι ξεπέρασαν πλήρως, καθώς στη σημερινή προπόνηση ακολούθησαν το πλήρες πρόγραμμα της ομάδας, χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα.

Μάλιστα, ο Μαρίνος είχε και τετ-α-τετ με τον προπονητή του για να του δηλώσει πως είναι πανέτοιμος και πως θα πρέπει να τον υπολογίζει κανονικά, καθώς ο Πορτογάλος είχε εμφανιστεί προβληματισμένος χθες, δοκιμάζοντας τον Λουκά Βύντρα με τους βασικούς. Ο τελευταίος θα ξεκινούσε σίγουρα στην αρχική 11αδα των «πρασίνων», αν δεν ήταν η απραξία αρκετών εβδομάδων λόγω του τραυματισμού του.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα στα ¾ του γηπέδου σε τρία γκρούπ εναλλάξ με έμφαση στην τακτική και ελεύθερο δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Κοτσόλης, και Τοτσέ, ενώ ο Λέτο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Στη προπόνηση συμμετείχαν κανονικά και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες (Καραγκούνης, Κατσουράνης, Καπίνο και Κουίνσι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: