Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ο 16χρονος Ταξιάρχης Φούντας στην αποστολή της ΑΕΚ

Δύο μήνες αφότου έκλεισε τα 16 του χρόνια, ο Ταξιάρχης Φούντας θα ακολουθήσει για πρώτη φορά την αποστολή της ΑΕΚ για ένα επίσημο ματς. Οι απουσίες είναι πολλές και οι επιλογές λιγοστεύουν. Έτσι, ο Νίκος Κωστένογλου του έδωσε μία θέση στην 21μελή αποστολή, ενώ δεν αποκλείεται τα προβλήματα στον κέντρο να τον οδηγήσουν στην τελική 18άδα.

Απόντες από το παιχνίδι θα είναι οι τιμωρημένοι Φαμπιάν Βάργκας και Χουάν Κάλα, όπως και οι τραυματίες Παναγιώτης Λαγός και Σάββας Γκέντσογλου. Μαζί τους από την εξέδρα θα παρακολουθήσουν το ματς και οι τρεις επιπλέον παίκτες που θα κοπούν από την αποστολή.

Οι 21 παίκτες της αποστολής είναι οι Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γεωργέας, Αργυρίου, Καράμπελας, Καφές, Γκερέιρο, Μάκος, Ρίκκα, Φούντας, Λεονάρντο, Κλωναρίδης, Μπερνς, Σιαλμάς, Χοσέ Κάρλος, Μπέλεκ και Λυμπερόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: