Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Τα βρόντηξε και έφυγε ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Χατζής

ΜΕ 10σελιδη ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΒΟΜΒΑ
 "Καληνύχτα και ευχαριστώ για τις αναμνήσεις". Μ΄αυτή τη φράση ο Χαλκιδέος πρώην υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Χατζής  αναγγέλλει την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία, και σαν επίλογο στέλνει μία 10σέλιδη επιστολή σωστή βόμβα.

Στην επιστολή κάνει λόγο για «ελληνική Επικράτεια υπό Κατοχή» και τονίζει πως «τις τελευταίες μέρες υπήρξε πραξικόπημα με καραγκιοζιλίκια και μετατροπή του Συντάγματος σε χαρτί τουαλέτας».

Οι παρενέργειες της συμμετοχής στην κυβέρνηση δεν είναι τόσο ανώδυνες για τη ΝΔ. Οι αντίθετες φωνές έχουν πυκνώσει σε όλο το φάσμα της κομματικής οργάνωσης, από την κοινοβουλευτική ομάδα μέχρι τη νεολαία.

Έτσι, αμέσως μετά την διαγραφή του βουλευτή κ. Χατζηγάκη, ένα απο τα κορυφαία στελέχη της ΟΝΝΕΔ τα βροντάει και φεύγει από το κόμμα.

Ο Κ. Χατζής είχε παίξει ρόλο στην κούρσα διαδοχής για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, βάζοντας μάλιστα και την μία από τις πενήντα αρχικές υπογραφές υπέρ του προέδρου ( και τότε υποψήφιου για την αρχηγία) Αντώνη Σαμαρά.

Διαβάστε την επιστολή του Κώστα Χατζή εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: