Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

29χρονη μετέφερε ναρκωτικά με ...λεωφορείο

Ηρωίνη και φαιντανύλη - ναρκωτική ουσία 100 φορές πιο ισχυρή από την μορφίνη, η χρήση της οποίας κάνει θραύση στη γειτονική Βουλγαρία, μετάφερε μια 29χρονη Βουλγάρα που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία.

  Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μέσα σε τουριστικό λεωφορείο που ακινητοποίησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και του  Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας, στο 382ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

  Στην τσάντα της συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο δέματα με 125 γραμμάρια ηρωίνης και 230 γραμμάρια φαιντανύλης. Η τελευταία οπιούχος  ουσία χρησιμοποιείται στην ιατρική και κανείς μπορεί να την εντοπίσει μέσα σε έμπλαστρα που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 29χρόνη πραγματοποιούσε οδικά ταξίδια, με το λεωφορείο, από την Βουλγαρία προς Αθήνα και Λαμία με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κάτι που ενδεχομένως να προκύψει από την εξέταση των τριών κινητών τηλεφώνων που έφερε μαζί της κατά τη διάρκεια της σύλληψης.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: