Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Τα 4 ονόματα που προτείνει η ΝΔ, για τη νέα κυβέρνηση

Τους Σταύρο Δήμα, Γιάννη Μουρμούρα, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και Δημήτρη Αβραμόπουλο, που θα παραιτηθεί από βουλευτής, πρότεινε η ΝΔ για τη συμμετοχή της στη νέα κυβέρνηση.
Την τελική απόφαση θα έχει ο εντολοδόχος πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος. Τα ονόματα αυτά κατέθεσαν οι εκπρόσωποι της ΝΔ και στη συνάντηση που είχαν με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ σήμερα το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου. Η ΝΔ διευκρινίζει ότι πρόκειται για προτάσεις και όχι για διαπραγμάτευση, ότι αποσκοπεί να βοηθήσει τη νέα κυβέρνηση και όχι να αποκομίσει κομματικά οφέλη. Προσθέτει ότι δεν συζητήθηκαν συγκεκριμένα υπουργεία, ούτε το αν η κυβέρνηση θα έχει θέσεις αντιπροέδρων, θέματα που θα αποφασίσει ο επόμενος πρωθυπουργός.
Η ΝΔ υποστηρίζει ότι «με την συμμετοχή μας ανατρέπουμε την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Παπανδρέου και στηρίζουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο μια μεταβατική κυβέρνηση με συγκεκριμένο στόχο να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και οδηγηθεί σε εκλογές».
Καθώς ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς είχε πει ότι μόνο μη κοινοβουλευτικά στελέχη θα μετέχουν στην μεταβατική κυβέρνηση, η ΝΔ αναφέρει ότι «ο κ. Αβραμόπουλος επέλεξε ο ίδιος να παραιτηθεί για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: