Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Δολοφονία Αγγελόπουλου: Προφυλακίστηκαν οι 4 δράστες


Ομόφωνα έκριναν προφυλακιστέους, ανακριτής και εισαγγελέας, τους τέσσερις συλληφθέντες για τον φόνο του επιχειρηματία Άγγελου Αγγελόπουλου τον περασμένο Φεβρουάριο στο Αίγιο.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο 46χρονος που φέρεται να έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 23χρονος που φέρεται ότι εκτέλεσε τον επιχειρηματία οδηγήθηκε στις φυλακές Ναυπλίου, ο 24χρονος που είχε ρόλο τσιλιαδόρου προφυλακίστηκε στις φυλακές Κορίνθου και ο 27χρονος που οργάνωσε τη δολοφονία και στρατολόγησε τους υπόλοιπους οδηγήθηκε στις φυλακές Χαλκίδας.

Κατά την πολύωρη ανακριτική διαδικασία, οι κατηγορούμενοι, με τη συνδρομή των δικηγόρων τους, φέρονται πως άλλαξαν τις καταθέσεις τους και δήλωσαν αθώοι για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, χωρίς όμως να πείσουν τις δικαστικές αρχές.

Dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: