Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Σοκ στην Ηλεία: Πυροβόλησαν εν ψυχρώ 62χρονη!

Μάχη δίνουν οι γιατροί του νοσοκομείου Αμαλιάδας για να κρατήσουν στη ζωή μία 62χρονη από την Κεραμιδιά του Δήμου Ήλιδας, που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης και πυροβολήθηκε εν ψυχρώ, άγνωστο πόσες φορές, από δύο νεαρά άτομα.

Πρόκειται για την Αργυρώ Κουράφαλου, που διατηρεί καφενείο με το σύζυγό της στο κέντρο του χωριού, η οποία μεταφέρθηκε αιμόφυρτη από συγχωριανούς της σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 62χρονη βρισκόταν στο καφενείο, όπου νωρίς το απόγευμα μετέβησαν και δύο νεαρά άτομα, άγνωστα στην περιοχή, τα οποία κάθισαν να πιουν καφέ. Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για δύο νεαρούς Έλληνες κάτω των 30 ετών, ο ένας ψηλός και αδύνατος, και ο άλλος πιο κοντός και αξύριστος με μικρό μούσι. Οι νεαροί κάθισαν στο καφενείο περίπου δύο ώρες και όταν η 62χρονη έφυγε για να μεταβεί σε απόσταση 100 μέτρων από το σημείο, που βρίσκεται το εξοχικό της για να κλείσει το κοτέτσι, οι δύο νεαροί την ακολούθησαν με το αυτοκίνητό τους, γκρι χρώματος, τύπου μεγάλου αγροτικού ή τζιπ σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων του χωριού.

Όπως ανέφερε η ίδια στο γιο της, οι νεαροί την πλησίασαν και τη ρώτησαν εάν γνώριζε να πωλείται κάποιο οικόπεδο ή χωράφι στην περιοχή και όταν αυτή τους απάντησε πως δεν γνώριζε, έβγαλαν πιστόλι και άρχισαν να την πυροβολούν από μικρή απόσταση. Η γυναίκα δέχτηκε πυροβολισμούς στο πρόσωπο, το μάτι, το λαιμό, το δεξί στήθος και το δεξί πόδι και έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος καλώντας σε βοήθεια.


Πηγή: www.patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: