Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Νίκολας: Στη φυλακή παραμένει ο κομμωτής των επωνύμων

Για τις 21 Νοεμβρίου αναβλήθηκε από το Β’ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας η δίκη του γνωστού κομμωτή των επωνύμων «Νίκολας», ο οποίος κατηγορείται για φοροδιαφυγή 232.267,40 ευρώ.

Η δίκη του Νικόλαου Παπακωνσταντίνου- Τζιβανάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας κομμωτηρίων «Nicolas», αναβλήθηκε χθες λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου του.

Ο κομμωτής συνελήφθη τη Δευτέρα στις 8.00 το πρωί σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, για οφειλές προς το Δημόσιο, που ξεπερνούν τα 200.000 ευρώ.

Τα βεβαιωμένα χρέη προς το Δημόσιο του 46χρονου επιχειρηματία -καθώς ο κομμωτής φέρει την ιδιότητα του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας NICOLAS AEBE- ανέρχονται στα 232.267,40 ευρώ.

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε στην περίπτωση του «Nicolas» είναι η εξής: Στις 7 Ιουνίου του 2011 ο προϊστάμενος της ΔΥΟ ΦΑΒΕ Αθηνών αιτήθηκε προς τον οικονομικό εισαγγελέα την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του κομμωτή-επιχειρηματία.

Ακολούθως ο αρμόδιος εισαγγελέας έδωσε εντολή στην Οικονομική Αστυνομία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ζητώντας παράλληλα -στην περίπτωση που συντρέχουν λόγοι- τη σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Οταν το δικαστικό τμήμα της Οικονομικής Αστυνομίας ενημέρωσε ότι η οφειλή του κατηγορούμενου κομμωτή παραμένει ανεξόφλητη, διετάχθη η σύλληψη του. Μέχρι να δικαστεί, κρατείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:


Για βαθύ "κούρεμα" των οφειλών του προς το Δημόσιο συνελήφθη χθες διάσημος κομμωτής. Ο διευθύνων σύμβουλος των κομμωτηρίων Νίκολας ΑΕΒΕ, ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σώπα καημένε που ήθελες κ Πόρσε...μπούκλες ίσιωνες, σιγά την επιστήμη κ το κοινωνικό έργο!