Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

"6 εκ. ευρώ για ΜακΓκρέγκορ θα δώσει ο Ολυμπιακός"

Βρετανικό δημοσίευμα φέρνει τον Σκοτσέζο πορτιέρο της Ρέιντζερς στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και μάλιστα αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι είναι πρόθυμοι να προσφέρουν περίπου 6 εκ. ευρώ στους Ρέιντζερς για να αποκτήσουν τον Γενάρη τον βασικό τους τερματοφύλακα...

Με δεδομένη την απογοήτευση που υπάρχει στο λιμάνι από την απόδοση του Κοστάνσο, είναι αρκετά πιθανό τον Γενάρη να κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα.

Η βρετανική εφημερίδα Express γράφει ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει εξαιρετική άποψη για τον Άλαν ΜακΓκρέγκορ και είναι μάλιστα μία από τις δύο βασικές επιλογές του για τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο 29χρονος πορτιέρο ανανέσωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του αλλά τα οικονομικά προβλήματα των Ρέιντζερς ίσως τους υποχρεώσουν να τον παραχωρήσουν. Ειδικά αν η πρόταση του Ολυμπιακού φτάσει στα 6 εκ. ευρώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Ο ΜακΓκρέγκορ θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία όμως η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα ένα δέλεαρ για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: