Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Μπάχαλο στο ΥΕΝ.Λιμενικοί εναντίον υπαλλήλων

Ένταση δημιουργήθηκε χθες στο κτήριο του πρώην ΥΕΝ στην Ακτή Βασιλειάδη μεταξύ Λιμενικών και πολιτικών υπαλλήλων. Πιο συγκεκριμένα, Λιμενικοί έκαναν "έξωση" στους πολιτικούς υπαλλήλους από τα γραφεία τους και τους ζήτησαν να μετακομίσουν σε άλλους ορόφους. Οι πολιτικοί υπάλληλοι αντέδρασαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Το υπουργείο στην Ακτή Βασιλειάδη στο οποίο στεγάζονται υπηρεσίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας πέρασε στην αρμοδιότητα του ......Λιμενικού αφού εκεί στεγάζεται πλέον το Αρχηγείο της Ελληνικής Ακτοφυλακής. Στο πλαίσιο αυτό γίνεται μία χωροταξική αναδιάρθρωση για λόγους ασφαλείας. Τα γραφεία πολιτικών υπαλλήλων αποφασίστηκε να συγκεντρωθούν στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο ενώ οι όροφοι 3ος-4ος-5ος και 6ος θα είναι "στρατιωτικοί". Οι... "κόντρες" αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: