Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Σε ποιό κανάλι μετακομίζουν τα αστέρια του Alter; Δείτε ποιοι "αρνούνται"!

 Την ώρα που στο Alter διαφαίνεται αδιέξοδο, κορυφαία ονόματα του δύο διαφορετικά κανάλια, αλλά δεν ακολουθούν όλοι...
Η πρωτοβουλία, κατά τις πληροφορίες της "Αξίας", ανήκει στους Κοσμά Σφαέλο, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και Κώστα Χαρδαβέλλα, οι οποίοι προσπάθησαν να συγκεντρώσουν το κορυφαία ονόματα του καναλιού, προκειμένου να μετακομίσουν ομαδικά σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό.
Στο εγχείρημα, πάντως, δεν συμφώνησαν να συμμετάσχουν ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Αγγελική Νικολούλη. Σύμφωνη είναι η Αννίτα Πάνια, ενώ ο Γιώργος Αυτιάς δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του. Επίσης, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σχήμα ομαδικής μετακόμισης συμμετέχουν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ράνια Θρασκιά, η Ελένη Φωτοπούλου και η υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών Ράνια Ματαφιά!
Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την ομάδα των παρουσιαστών να συζητάνε με το Δημήτρη Κοντομηνά, αλλά μόνο στην περίπτωση που πάρει πάλι τον ALPHA κι όχι για το Channel 9...
Άλλες πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι έχουν γίνει συζητήσεις για μετακόμιση στο Κανάλι 10, το οποίο σήμερα έχει καθαρά οικονομικό χαρακτήρα. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι προφανές ότι ο στόχος θα είναι το Κανάλι 10 να μετασχηματιστεί σε ένα απόλυτα ειδησεογραφικό κανάλι, με δόσεις εκπομπών κουτσομπολιού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Αγγελική Νικολούλη, ο Γιώργος Αυτιάς και η Αννίτα Πάνια φέρονται να βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις και επαφές με άλλο τηλεοπτικό στ...

1 σχόλιο:

Μεταφορές είπε...

Αναγκάζονται να μετακομίσουν και να αλλάξουν κανάλια.