Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Είχε κάνει το σπίτι του εργαστήριο πλαστών χαρτονομισμάτων

Εργαστήριο κατασκευής πλαστών χαρτονομισμάτων είχε στο σπίτι του στο Ηράκλειο 37 χρόνος, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ, όλα δείχνουν ότι, οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται στα ίχνη κυκλώματος παραχαρακτών που είχε απλώσει τα πλοκάμια του στην Κρήτη.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου εντόπισαν τον 37χρονο να βρίσκεται σε ΙΧ αυτοκίνητο στην περιοχή Γάζι Μαλεβιζίου και, στον αστυνομικό έλεγχο που τον υπέβαλαν, βρήκαν, κάτω από την θέση του οδηγού, τέσσερα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, δέκα των 50 και έξι των 20 ευρώ.

Ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έρευνα στο σπίτι του, όπου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν 33 χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, δύο των 100, 23 των 50 Ευρώ, και τρία των 20 ευρώ, εκτυπωτής, φωτοτυπικό μηχάνημα, μαχαίρια και κροτίδες.

Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με τις κατηγορίες της παραχάραξης και κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, καθώς και της παράνομης κατοχής μαχαιριών και κροτίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: