Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλι Αλεξέγιεφ

Ένας από τους ανθρώπους που έγραψαν την σύγχρονη ιστορία της Άρσης Βαρών έφυγε σε ηλικία 69 ετών από τη ζωή την Παρασκευή, σε νοσοκομείο της Γερμανίας, όπου νοσηλευόταν με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

Ο λόγος για τον Βασίλι Αλεξέγιεφ, ίσως τον κορυφαίο αρσιβαρίστα στην ιστορία του αθλήματος, ο οποίος στην καριέρα του είχε κατακτήσει δύο χρυσά ολυμπιακά και οκτώ παγκόσμια μετάλλια, ενώ είχε καταρρίψει 80 παγκόσμια ρεκόρ στα +110 κιλά.

Ήταν ο πρώτος στην ιστορία της Άρσης Βαρών που ξεπέρασε τα 600 κιλά στο σύνολο, το 1993 συμπεριλήφθηκε στο Hall of Fame του αθλήματος, ενώ διετέλεσε και προπονητής στην εθνική ομάδα της Ρωσίας.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και στις αρχές Νοεμβρίου μπήκε σε κρίσιμη κατάσταση για νοσηλεία, χωρίς να καταφέρει να συνέλθει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: