Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ "τορπίλισαν" την σύσκεψη στο Προεδρικό!

Members of SYN Youth in a 2007 Coalition of th...Image via WikipediaΔεν πάνε στη σύσκεψη που θα γίνει στο Προεδρικό το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μαϊλης του ΚΚΕ είπε στο MEGA  ότι δεν έχουν κάποιο λόγο να πάνε και σε παρατήρηση του Π. Τσίμα ότι "είναι η πρώτη φορά που το ΚΚΕ δεν ανταποκρίνεται σε πρόσκληση της Προεδρίας" απάντησε ότι "δεν είναι η πρώτη φορά" χωρίς να μπορεί να πει πότε έχει ξαναγίνει.

Ο κ. Μαϊλης είπε ότι η νέα κυβέρνηση θα βρει το ΚΚΕ και το λαό απέναντί της...

Αρνητική είναι τελικά και η απάντηση του Α.Τσίπρα στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που προγραμματίζεται για αύριο υπό τον Παπούλια.

Στον ΣΥΡΙΖΑ έγινε πολυώρη σύσκεψη και κατέληξαν στο να μην πάει ο Κ. Τσίπρας στο Προεδρικό Μέγαρο "μια και δεν θα συμμετάσχουν" στη κυβέρνηση.

Η ΔΗΜΑΡ από την πλευρά της έχει ξεκαθαρίσει - μέσω του Προέδρου της Φώτη Κουβέλη- ότι δεν θα συμμετάσχει στη κυβέρνηση, θα πάει στο Προεδρικό αν κληθεί, αλλά θα καθορίσει τη στάση της απέναντι στη κυβέρνηση με βάση το χρόνο της θητείας της και τις πολιτικές δεσμεύσεις που θα αναλάβει.

ΑΡΓΑ το βράδυ η Προεδρεία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι δεν γίνεται η σύσκεψη μια και ΔΕΝ θα μετέχουν τα δύο από τα πέντε κόμματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Φ. Κουβέλης: Δεν μετέχουμε στη Κυβέρνηση
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: