Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ζάκυνθος: Μαθητής τράβηξε όπλο σε καθηγητή μέσα στην τάξη!

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !
Ακόμα ένα απίστευτο περιστατικό σε σχολείο, με πρωταγωνιστή ένα μαθητή που έκανε μάθημα οπλισμένος!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε αίθουσα διδασκαλίας του ΕΠΑΛ Αγίου Κήρυκα την περασμένη Παρασκευή (18-11-2011), αλλά η αστυνομία ενημερώθηκε μόλις το απόγευμα της Δευτέρας (21-11-2011) και ξεκίνησε αμέσως ανακρίσεις.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ο καθηγητής έκανε παρατήρηση στον μαθητή και εκείνος, μπροστά στους συμμαθητές του, έβγαλε από την τσάντα το πυροβόλο όπλο που κουβαλούσε και τον απείλησε! Στην τάξη επικράτησε πανδαιμόνιο! Το μάθημα διακόπηκε και ύστερα από λίγο ο μαθητής ηρέμησε.

Ήδη έχουν δώσει καταθέσεις ο παθών εκπαιδευτικός, ο διευθυντής του σχολείου και εκπρόσωποι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου. Μέσα στη μέρα, αναμένεται να κληθεί στην ασφάλεια και ο ανήλικος πρωταγωνιστής του επεισοδίου.

Για την υπόθεση που δεν έχει προηγούμενο σε ελληνικά σχολεία, αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση ο σύλλογος καθηγητών μόλις ολοκληρωθεί η κατεπείγουσα προανάκριση την οποία διέταξε η Εισαγγελία Ζακύνθου.

Όλα αυτά λίγες ώρες μετά από ακόμα ένα πρωτοφανές σκηνικό σε σχολείο της Πάτρας. Εκεί, μαθητής μπήκε με τσιγάρο στο αυτί και η καθηγήτρια έχασε τον έλεγχο

Καθηγήτρια σε μαθητή -''Να το βάλεις στον κ.... σου''!


Smoke
Image by Ferran. via Flickr
Το περιστατικό συνέβη σε ΕΠΑΛ της Πάτρας, όταν μαθητής ήρθε σε αντιπαράθεση με καθηγήτρια η οποία αγανακτισμένη από την συμπεριφορά του αλλά και τον σάλο που δημιουργήθηκε στην τάξη, εκστόμισε υβριστική φράση εναντίον του!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μαθητής μπήκε στην τάξη... με ένα τσιγάρο στο αυτί. Η καθηγήτρια τον είδε, του έκανε αμέσως την παρατήρηση και εκείνος υπάκουσε χωρίς να φέρει καμία αντίρρηση! Όμως, κάποιος άλλος μαθητής από την αίθουσα πετάχτηκε και ρώτησε... «και που να το βάλει»;

Στην τάξη επικρατούσε ήδη σάλος, η καθηγήτρια δεν κατάλαβε ποιος ρώτησε, πίστεψε ότι το έκανε ο μαθητής με το τσιγάρο, σηκώθηκε από την καρέκλα της, τον πλησίασε και του είπε: «Βάλτο στον κώλο σου»!

Αυτό ήταν! Ο μαθητής εκνευρίστηκε και απαίτησε... σεβασμό από την καθηγήτριά του! Σύμφωνα με το dete.gr, η ίδια ζήτησε αμέσως συγγνώμη, το θέμα έφθασε μέχρι την διευθύντρια, ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς του μαθητή!

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας ''Κόσμος'' και από εκείνους ζητήθηκε συγγνώμη, όμως το ζήτημα έχει ήδη φθάσει στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Όπως λέγεται στους κύκλους των καθηγητών, αναμφισβήτητα η καθηγήτρια ήταν υπερβολική και δεν συγκράτησε τα νεύρα της, όμως... γύρευε τι έχει περάσει με τέτοιους μαθητές στην τάξη!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: