Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Γιάννης Μπέζος: "Φοβόμαστε τους Τούρκους γιατί τους μοιάζουμε"!

Μια σπάνια συνέντευξη που θα συζητηθεί...
Ο Γιάννης Μπέζος, ήταν καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και μίλησε για πολλά με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ο ηθοποιός χάρισε στους τηλεθεατές μια συνέντευξη - όαση στη σημερινή τηλεοπτική πραγματικότητα.

Ελληνικά και τουρκικά σίριαλ

Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς και είναι πολλαπλάσια η ευθύνη μας. Κάποτε μετρήσαμε 46 σειρές! Αυτό είναι άρρωστο, φούσκα!
Ο αντίπαλος της ελληνικής παραγωγής δεν είναι τα τουρκικά σίριαλ, είναι ο κακός μας εαυτός. Οι Τούρκοι δεν φοβούνται για το παρελθόν τους, εμείς ντρεπόμαστε γι' αυτό. Φοβόμαστε τους Τούρκους γιατί τους μοιάζουμε και δεν μας αρέσει που βλέπουμε τις μούρες μας σε κάτι που είναι πιο πετυχημένο!

Οικονομική κρίση και σύγχρονος Έλληνας

Η Ελλάδα έπεσε από το γαϊδούρι στο Καγιέν!
Ο έλεγχος εδώ μεταφράζεται ως χούντα ακόμα. Πέρασαν 38 χρόνια... Τι μας έμεινε από αυτό; Ακόμα τη φοβόμαστε, δεν την έχουμε ξεπεράσει.
Κάνουμε ότι θέλουμε εις βάρος του άλλου! Κοιτάμε μόνο την οικογένειά μας... μαφιόζικη αντιμετώπιση.
Είμαστε μια χώρα ανάμεσα στην ανατολή και τη δύση, στο καλύτερο οικόπεδο της γης. Ο Τσαρούχης έλεγε: "η Ελλάδα έχει έναν μεγάλο αντίπαλο, τους Έλληνες".

Γιώργος Παπανδρέου

Ο μεγάλος αντίπαλος του Γιώργου Παπανδρέου είναι ο πατέρας του. Δεν τον "σκότωσε" γι' αυτό απέτυχε. Αν τον είχε "σκοτώσει" γρήγορα θα είχε πάει καλά. Οι γονείς μας είναι ο πρώτος μας αντίπαλος...

Χιούμορ και σνομπισμός

Δεν γελάω πολύ εύκολα. Αν γελάσω το κάνω με την καρδιά μου! Ας με πούνε σνομπ δεν με απασχολεί. Με τους αγράμματους και τους ηλίθιους είναι σνομπ πολύ. Δεν ήρθα σ' αυτή τη ζωή για να κάνω παρέα με όλους τους ανόητους!

Λάκης Λαζόπουλος

Εγώ δεν θα έκανα αυτό που κάνει ο Λάκης. Το κάνει τέλεια, αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να σχολιάσω σατιρίζοντας...

Δείτε το βίντεο:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: