Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

«Κοράκι»... άμεσης δράσης

Υπάλληλος οίκου τελετών στη Θεσσαλονίκη κατείχε παράνομα πομποδέκτη, συντονισμένο στη συχνότητα της Αστυνομίας, για να ενημερώνεται πρώτος για τα τροχαία δυστυχήματα και άλλα αστυνομικά συμβάντα και να προσεγγίζει τους συγγενείς των θυμάτων "αλιεύοντας" πελατεία.

Υπάλληλος οίκου τελετών στη Θεσσαλονίκη κατείχε παράνομα πομποδέκτη, συντονισμένο στη συχνότητα της Αστυνομίας, για να ενημερώνεται πρώτος για τα τροχαία δυστυχήματα και άλλα αστυνομικά συμβάντα και να προσεγγίζει τους συγγενείς των θυμάτων "αλιεύοντας" πελατεία. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν στο πλαίσιο τυχαίου προληπτικού ελέγχου και τον συνέλαβαν όταν βρήκαν, αρχικά, στο αυτοκίνητό του ένα πιστόλι κρότου - αερίου. Στη συνέχεια της έρευνας στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ κρυμμένο στον χώρο της ρεζέρβας, αλλά και ο φορητός πομποδέκτης κάτω από το κάθισμα του οδηγού.

Η συσκευή, την οποία κατείχε παράνομα καθώς δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια ραδιοσυχνοτήτων, ήταν συντονισμένη στη συχνότητα της Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ο 38χρονος είπε πως είναι υπάλληλος σε οίκο τελετών και χρησιμοποιούσε τον πομποδέκτη για να βρίσκει πελατεία. Ακουγε τις κλήσεις αστυνομικών προς το Κέντρο για συνδρομή στα σημεία όπου είχαν συμβεί θανατηφόρα αστυνομικά συμβάντα και πήγαινε επί τόπου σε αναζήτηση πελατείας. Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: