Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Aπειλούνται από τα σεξουαλικά βοηθήματα οι άντρες;

Είναι ακούραστα και πολύ εύκολα στο χειρισμό. Επομένως, είναι απορίας άξιον πως πολλές γυναίκες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι σύντροφοι τους νιώθουν άβολα και περίεργα με τα σεξουαλικά βοηθήματα.

Σύμφωνα με νέα έρευνα που διεξήχθη από το πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και στην οποία συμμετείχαν 3.000 άνθρωποι, πρόκειται για μια αντίληψη – μύθο την οποία συνήθως έχουν οι γυναίκες και όχι οι σύζυγοι ή οι σύντροφοι τους.

Οι αριθμοί άλλωστε μιλούν από μόνοι τους. Το 70% των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους δονητές των συντρόφων τους.

Οι συμμετέχοντες, ηλικίας 18-60 ετών, απάντησαν θετικά σε ερωτήματα όπως «είναι ευκολότερο για μια γυναίκα να έρθει σε οργασμό χάρη σε έναν δονητή» και το ερώτημα «αν αποτελούν οι δονητές υγιές κομμάτι της σεξουαλικής ζωής των γυναικών».

Αντιθέτως, τέσσερις στις δέκα γυναίκες εξέφρασαν την άποψη ότι τα σεξουαλικά αντικείμενα θα εκνεύριζαν τους συντρόφους τους.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της έρευνας, Debra Herbenick, τα αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικά και αποδεικνύουν πόσο σημαντικό είναι για τα ζευγάρια να μοιράζονται τα σεξουαλικά ενδιαφέροντα τους καθώς αυτό βοηθάει στην ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση τους.

Τα έσοδα από την αγορά των sex toys στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέρχονται στα 500 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα μάλιστα με άλλη έρευνα που είχε διεξάγει το 2009 η Debra Herbenick, οι μισοί από τους συμμετέχοντες σε αυτήν είχαν απαντήσει ότι χρησιμοποιούν δονητές ενώ το 45% των αντρών είχαν παραδεχτεί ότι έχουν έναν προκειμένου να ικανοποιήσουν τη φιλενάδα τους ή τη σύζυγο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: